Cauți pereți de duș? Vrei calitate și prețuri bune? Vrei ceva modern și în același timp ieftin? Haide și vezi oferta noastră de pereți și paravane pentru duș. Amenajează-ți baia cu ajutorul nostru. Crează-ți colțul tău de rai cu pro-era.ro! Avem o mare varietate de produse pentru baie si bucătărie, pentru a le amenaja exact așa cum îți dorești. Noi îți oferim libertate de a alege tot ce vrei și îți oferim transport gratuit. Intra pe pro-era.ro și alege tot ceea ce ți se potrivește.

Comandă acum și ai transportul prin curier gratuit la toate produsele comandate. Ai drept de retur 14 zile de la momentul întrării în posesia produsului, transportul aferent returnării fiind suportat de către dumneavoastră. Livrarea se va face prin firmele de curierat SAMEDAY, GLS sau DP . Îți oferim garanție 24 de luni la toate întrebările.

Alt articol de blog : Servicii dezinsecţie şi deratizare – dăunători care apar toamna

pereți de duș

Ce sunt pereții de duș sau un duș “walk-in”?

Pereții de duș sunt alternativa căzilor sau a cabinelor de duș. Ei sunt folosiți cu precădere în băile mici ale apartamentelor sau a locuințelor cu un spatiu restrâns. Acesta poate fii instalat atât cu cădiță cât și cu rigolă de scurgere. Conferă un aspect modernist, liber, locurilor unde este amplasat. Poți opta pentru un peretele de sticlă sau perete normal. Peretele de sticlă conferă un aspect modernist și spațios în timp ce peretele normal oferă un aspect de siguranță.

Un duș walk-in este de fapt complet lipsit de uși sau perdele. Adică, este o cadă de duș sau o rigolă fără uși. Dacă ar exista o perdea sau o ușă, din punct de vedere tehnic nu ar mai fi un duș walk-in. Unele dușuri walk-in sunt semi-închise de pereți, altele semi-inchise de geamuri, dar ideea este că sunt complet sau parțial deschise, astfel încât permit întrarea directă, fără necesitatea deschiderii/închiderii unor uși sau perdele.

Următorul articol de blog : Deratizare Bucureşti – cum poţi şti dacă ai rozătoare în casă?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *