Blugii, cu siguranţă reprezintă tipul de îmbrăcăminte damă preferată de toată lumea. Sunt nelipsiţi din orice garderobă şi se potrivesc la aproape orice stil vestimentar abordat. Sunt comozi şi sunt disponibili în numeroase modele începând de la cele clasice până la cele cu o notă îndrăzneaţă.

Este tipul de îmbrăcăminte damă care este cel mai uşor de purtat şi este imposibil să dai greş. Însă, orice femeie îşi doreşte să arate senzaţional, nu doar să afişeze un look corect.

Idei de îmbrăcăminte damă care au ca punct central blugii

O pereche de blugi poate să fie aliatul ideal în orice sezon însă, pentru a-ţi crea un stil inconfundabil este necesar să alegi un model care ţi se potriveşte perfect. Blugii pot să fie purtaţi chiar şi la o ţinută office alături de o cămaşă simplă şi pantofi cu toc. Este o ţinută perfectă pentru acele momente în care doreşti să te simţi comod şi este o combinaţie ideală mai ales dacă la birou nu ai un cod vestimentar pe care să îl respecţi.

Alt articol de blog : Repatriere decedați și transport funerar – un proces complex

îmbrăcăminte damă

Blugii nu fac casă bună numai cu tricouri deoarece poţi purta şi bluze catifelate şi mătăsoase, alături de accesorii scumpe, sofisticate. O bluză de calitate împreună cu o pereche de blugi cu talie înaltă îţi vor oferi o schimbare ideală a ţinutelor de zi cu zi.

Chiar dacă nu eşti înaltă poţi investi într-o pereche de blugi care sunt evazaţi sau drepţi. Însă dacă alegi un astfel de model cel mai bine este să îl porţi cu nişte botine. Dacă nu eşti obişnuită să faci astfel de artificii de stil când alegi îmbrăcăminte damă, atunci poţi purta modelul tău preferat de blugi alături de pantofi cu toc înalt şi o bluză în aceeaşi culoare cu pantalonii.

Combinaţiile îndrăzneţe întotdeauna sunt de efect

O altă combinaţie fericită este să combini blugii cu o geacă din piele neagră sau intens colorată, în funcţie de preferinţe. Dacă ai nevoie de mai multă inspiraţie, atunci alege magazinul online Fashion Icon şi acolo vei putea găsi idei potrivite pentru fiecare sezon sau ocazie.

Următorul articol de blog : Pereți de duș – Pro Era Solutions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *