uși de interior

Fie că ne dorim uși de interior pentru baie, dormitor sau bucătărie, acestea pot fi o mărturie a bunului gust, dacă sunt alese inspirat, în funcție de decorul locuinței noastre.

Iată 3 criterii pentru alegerea celei mai potrivite uși de interior

  1. Materialul din care sunt confecționate

Alege o ușă din lemn masiv sau din materiale care imită lemnul, în funcție de rezistența pe care o dorești. O ușă din lemn masiv este mult mai rezistentă, dar și mai costisitoare. O altă variantă pentru care poți opta sunt cele din MDF sau HDF, uși de interior mai puțin costisitoare, disponibile în designuri atractive, ce pot conferi locuinței tale un plus de frumusețe. Magazinul miCasa.ro are o varietate de uși de interior, frumoase și rezistente.

2. Design și culoare

Dincolo de rolul practic al unei uși de interior, cel estetic nu poate fi neglijat. Astfel, designul și culoarea cântăresc foarte mult în alegerea unei uși. Alege ușa în funcție de stilul camerei, astfel încât pentru o încăpere modernă, cea mai potrivită ușa este cea albă, cu un design simplu, precum și cele în culoarea nucului.

Următorul advertorial SEO : Cele mai inspirate nuanțe de parchet pentru 2021

În cazul stilului clasic, nu vei da greș cu o ușa cu reliefuri sau inserții de sticla, care are o eleganță aparte. Dacă ai un parchet mai închis la culoare, va fi evidențiat de o ușa într-o nuanță închisă. Ușile albe sunt o bună alegere pentru un parchet într-o nuanță deschisă.

3. Izolare termică și fonică

Iți dorești o ușă care să iți asigure un nivel ridicat de izolare, atât fonic, cât și termic. Atunci alege o ușă cu o grosime mai mare de 4 centimetri, care iți va asigura o izolare termică satisfăcătoare. În privința confortului fonic, optează pentru uși din materiale de bună calitate, din lemn masiv, stratificat sau din panouri.

Nu în ultimul rand, înarmează-te cu răbdare, pentru a naviga printre numeroase oferte și a alege cea mai bună ușă de interior pentru tine. 

Următorul articol : Trend-uri de care să ţii cont atunci când alegi îmbrăcăminte damă în acest an

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *