ulei de măsline

Uleiul de măsline nu lipseşte din cămara nici unei gospodine care ţine la sănătatea personală şi a familiei ei. Pe lângă beneficiile oferite pentru sănătate şi frumuseţe, poate să îţi ofere numeroase avantaje şi pentru a menţine o curăţenie exemplară în casă.

Trucuri de curăţenie ideale în orice situaţie

Folosind ulei de măsline în gospodărie nu este o practică chiar nouă şi te poate ajuta să protejezi mobila sau să îndepărtezi pete. Dacă nu eşti fana etichetelor de pe borcane atunci poţi să foloseşti uleiul de măsline pentru a dezlipi etichetele. Tot ce trebuie să faci este să îmbibi eticheta cu ulei de măsline şi să îl laşi să acţioneze timp de 15 minute. Eticheta se va scoate fără să lase acele urme inestetice care rămân de obicei.

Dacă ai mobilier din ratan sau răchită atunci trebuie să ştii că îl poţi folosi pentru a proteja materialul şi a-i asigura rezistenţa pe termen lung. Este posibil chiar să redea culoarea pieselor de mobilier şi să le ofere strălucire.

Alt articol : Ținuta perfectă – calitate la un preț avantajos

ulei de măsline

De asemenea, poţi să foloseşti ulei de măsline pentru a reda luciul obiectelor din inox din bucătărie, să încetineşti matifierea argintului, să redai aspectul de nou al elementelor din piele naturală sau să rezolvi acea uşă care scârţâie atunci când o deschizi. Toate aceste utilizări ale uleiului de măsline sunt trucuri vechi dar care au demonstrat că funcţionează foarte bine.

Foloseşte ulei de măsline de la Mar De Olivos în casă dar şi pentru sănătatea ta

Deşi este mai indicat să consumi ulei de măsline şi să îl foloseşti în diverse preparate culinare, aceste câteva utilizări sunt bine venite pentru a putea rezolva diverse probleme din gospodărie.

Mar De Olivos este o afacere de familie care doreşte să aducă în casele oamenilor beneficiile uleiului de măsline, motiv pentru care achiziţia acestuia poate să se dovedească a fi foarte utilă pe toate planurile.

Următorul advertorial : Uși de interior: 3 criterii importante de alegere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *