Un transport funerar calitativ și modern îl găsești în serviciile celor de la Requiem, care sunt alături de tine în momentele pierderii persoanei dragi. Procesul funerar ce se desfășoară pentru persoana decedată a fost întotdeauna complex și complicat, din cauza serviciilor funerare alese greșit și lipsite de profesionalism sau a unui transport funerar care lasă de dorit. Cei de la Requiem oferă servicii funerare complete și calitative, aceștia activând în domeniul serviciilor funerare de peste 20 de ani atât în țară, cât și în străinătate.

Serviciile funerare sunt de cele mai multe ori foarte costisitoare și lipsite de calitate. Requiem poate asigura desfășurarea normală și completă a unui eveniment funerar la un preț bun și cu calitate garantată.

Momentele pierderii persoanelor dragi sunt greu de suportat, de aceea Requiem oferă suportul necesar și consiliere competentă, astfel încât să fie găsite soluții eficiente conforme cu cele mai exigente cerințe.

Requiem asigură transport funerar intern și internațional

Requiem pune la dispoziția clienților atât transport funerar intern, cât și internațional și totodată asigură și repatrierea decedatului. Serviciile funerare oferite de aceștia au cel mai bun raport calitate-preț și cuprind o serie variată de oferte precum: consiliere gratuită pe tot parcursul evenimentului funerar, servicii de transport funerar în țară și în afară, îmbălsămare sau tanatopraxie, repatrierea decedatului etc.

Alt articol de blog : Shake proteine – beneficiile consumului în timpul serii

transport funerar

Tanatopraxia – conservare chimică corporală de mare finețe

 Serviciile Requiem pun la dispoziție două variante de conservare chimică a corpului, îmbălsămare sau tanatopraxie. Tanatopraxia constă într-un tratament postmortem de igienizare şi conservare, mai complex și mai calitativ decât îmbălsămarea. Tehnicile tanatologice sunt tratamente igienice de mare fineţe, absolut necesare în sectorul funeral şi cimiterial. Acest proces de tanatopraxie nu este disponibil la toate firmele de servicii funerare, însă datorită profesionalismului și devotamentului pentru domeniul în care activează, Requiem pune la dispoziție această metodă de conservare chimică corporală.

Vrei un transport funerar calitativ? Ți-e teamă că evenimentul funerar nu va decurge cum trebuie? Atunci accesează site-ul celor de la Requiem, vezi ofertele și contactează-i pentru a beneficia de un raport bun calitate-preț.

Următorul articol de blog : Aer condiţionat spaţii mari, soluţia perfectă pentru industrie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *