Transport animale internațional - Anglia și Germania

Ai un animal de companie și nu poți să îl iei în călătoria către o destinație din străinătate. Pe timpul șederii tale acolo nu este o problemă să fiți împreună. Situația se ușurează dacă apelezi la servicii de transport animale, specializat.

Transport de animale – servicii all inclusive

Este de la sine înțeles că animalele noastre de companie sunt considerate membri de familie. Dau dovadă de atașament și sinceritate decât multe din rudele apropiate pe care le avem.  Ele iubesc necondiționat și pentru asta avem atâtea slăbiciuni pentru câinele sau pisica noastră. Pentru a vă putea bucura împreună de șederea în străinătate, transportul lor nu este o problemă. Alături de voi se găsește compania de transport animale ALL4DOGS.

Alt blog : Setul amunis couple buddha gold & silver la super reducere

Din iubire și prețuire pentru micii necuvântători, aceștia au parte de o atenție specială. O flotă de vehicule special amenajate oferă siguranță și confort animalelor de companie. Amenajarea constă din cuști individuale de diferite mărimi, climatizare și schimbarea așternuturilor ori de câte ori este nevoie. Pe timpul transportului animalele sunt verificate constant, hrănite și adăpate, iar câinii sunt plimbați de două ori pe zi. Dacă dorești să afi detalii despre starea animalului de companie, personalul de bord îți va trimite imagini live. Beneficiind de condiții optime de transport, atenție și îngrijire, reîntâlnirea va fi plină de bucurie. 

Pentru relocare, trebuie să știi însă că există o serie de obligații legale ce trebuie îndeplinite și anume:

  • Câinele sau pisica poate pleca din țară, doar după împlinirea vârstei de 4 luni;
  • Prietenul tău necuvântător este microcipat și vaccinat antirabic;
  • Animăluțul are Pașaport Internațional valabil.

Detalii despre fiecare condiție legală vă pot fi aduse la cunoștință de către transportator.

Pentru astfel de transporturi, alegerea unei companii care să asigure condiții optime de călătorie este importantă. La finalul demersului te vei bucura din nou de compania placută a animalului tău de companie.


Următorul articol de blog : Impresionează purtând cele mai frumoase rochii elegante pentru femei plinuțe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *