Atunci când facem exerciţii fizice la sală cu toţii avem multe de învăţat în ceea ce priveşte tipurile de antrenamente pe care le facem dar şi despre tipurile de suplimente nutritive care sunt cele mai potrivite. Suplimentele reprezintă un mod ideal prin care putem să ne asigurăm că după fiecare antrenamente la sală putem completa elementele nutritive de care are nevoie organismul. Dintre toate tipurile de suplimente nutritive, putem enumera câteva care sunt cele mai importante pentru corp.

Suplimente nutritive esenţiale pentru tine

Dintre cele mai esenţiale tipuri de proteine amintim creatina, proteinele din zer, cofeina, aminoacizii BCAA şi acizii graşi Omega-3. Creatina este ideală pentru creşterea masei musculare dar şi pentru recuperarea după antrenamente. Proteinele din zer cresc sinteza proteinelor şi ajută la creşterea musculaturii, scad ţesutul adipos şi recuperarea este mult mai rapidă. Multe studii arată că dacă se consumă proteine după antrenamente poate creşte în mod semnificativ sinteza proteinelor în muşchi.

Cofeina este bună nu numai pentru a creşte nivelul de energie dar şi pentru a scăpa de grăsimea corporală. Ingredientele active din cofeină pot creşte rata metabolismului şi este o sursă rapidă de energie pentru antrenamente. Multe studii au demonstrat că cofeina reduce oboseala din timpul exerciţiilor şi te poate menţine activ.

Alt articol de blog : Cabine de duş, o soluţie pentru amenajarea băilor mici

suplimente nutritive

Pentru construirea masei musculare aminoacizii BCAA reprezintă un supliment excelent pentru construirea masei musculare, având, de asemenea, un rol important în stimularea sintezei proteinelor şi în recuperare şi regenerare. Consumând acest tip de suplimente nutritive vei reuşi să reduci durerile musculare de după antrenament şi să se accelereze procesul de regenerare.

Acizii graşi Omega-3 sunt cele mai esenţiale suplimente nutritive pentru organism. Mai ales consumul de ulei de peşte poate aduce o serie de beneficii extraordinare pentru organismul tău, inclusiv să regenereze organismul după un antrenament intens.

Achiziţionează suplimente de cea mai bună calitate online

Există multe suplimente nutritive bune pe piaţă iar dacă le incluzi în alimentaţie atunci vei putea avea parte de o serie de beneficii extraordinare. Dacă îţi doreşti să achiziţionezi suplimente nutritive de calitate şi de un real ajutor pentru îndeplinirea obiectivelor tale atunci tot ce trebuie să faci este să le cumperi din magazinul online www.pronaturasport.ro.

Următorul articol de blog : Suplimente nutritive eficiente care nu trebuie să îţi lipsească

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *