repatriere

Știm cu toții că decesul unei persoane dragi, din familie, din rândul prietenilor sau cunoscuților reprezintă un eveniment nefericit, dar care ne face să ne amintim de cele mai frumoase momente petrecute împreună cu cel care nu mai este printre noi. De aceea, păstrarea unei memorii vii, curate și frumoase este o datorie morală pe care o avem și pe care ne dorim să o îndeplinim în cele mai bune condiții. În situația în care decesul s-a petrecut în afara țării, însă, procesul de repatriere poate fi unul destul de complicat și neplăcut, din cauza procedurilor și a legislației existente.

Există, din fericire, o echipă de oameni profesioniști și devotați, care oferă servicii funerare complexe, atăt la nivel național, cât și extern, european. Această echipă se ocupă inclusiv de pregătirea transportului internațional, dar și de repatrierea propriu-zisă în cele mai bune condiții. Astfel, SC REQUIEM SRL realizează întocmirea documentelor necesare, serviciile de îmbălsămare, pregătire și conservare a corpului celui decedat, asigurarea unui sicriu special pentru transport internațional, preluarea și aducerea acestuia în țară, la locația stabilită. Efectuăm repatrieri din majoritatea statelor aflate în Uniunea Europeană. Este important de știut faptul că în unele dintre aceste state există anumite reglementări care condiționează operarea de servicii de repatriere în baza unei autorizații speciale, pe care SC REQUIEM SRL o deține de mai mult timp.

Alt advertorial: Cum poți alege cele mai bune uși interior?

Ce ne motivează în asigurarea serviciilor de repatriere

Ne dorim să fim un sprijin real al familiilor îndoliate și să le ajutăm să își ia rămas bun așa cum se cuvine de la persoanele dragi care și-au pierdut viața în străinătate. Acesta este motivul pentru care suntem foarte serioși în ceea ce privește serviciile pe care le oferim. În același timp, dorințele familiei și apropiaților sunt atent ascultate și vom ține cont de fiecare detaliu, astfel încât procesul să se realizeze în conformitate cu cerințele clienților.

Următorul articol: EDDA Beauty – Gama de produse Power

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *