De foarte multe ori te-ai uitat atent la o persoană și primul lucru pe care l ai observat, au fost ochii. Multe persoane fug de ochelari deoarece li se pare că nu le stă bine sau că nu li se potrivesc. Pentru un aspect frumos și daca vrei să ieși în evidență, trebuie să te orientezi după rame de ochelari care ți se potrivesc.

După cum bine știm, acestea sunt cele care contribuie la un aspect frumos al feței și trebuie alese conform stilului și personalității dumneavoastră.

Avantajele și dezavantajele fiecărui tip de rame de ochelari.

Rama întreagă este cea mai rezistentă variantă deoarece susține foarte bine orice tip de lentilă și este foarte rezistentă, problemele la aceasta fiind greutatea și faptul că se creează o barieră vizuală din cauza cadrului complet.

Rame de ochelari

Rama cu jumătate de cadru, cu prindere pe fir este o variantă mai selectă, folosită în special de persoanele cu o anumită funcție. Această ramă are o greutate mică, este subțire, având un aspect mult mai sofisticat și nu împiedică vederea. Chiar dacă această variantă de ramă are multe plusuri, vom vedea că apar și minusuri, deoarece este mai fragilă, iar la un impact cât de mic, lentilele se pot sparge sau zgăria. Totodată, există riscul desprinderii sau al mișcării lentilelor.

Nu în ultimul rand, iți voi prezenta ochelarii fară ramă care sunt foarte comfortabili, cu design minimalist în partea frontală. Aceștia pot suporta măriri sau micșorări de formă, dar din păcate sunt și foarte fragili, se pot îndoi repede și lentila se poate sparge ușor.

Dacă nu ești decis încă, te invităm să intri la noi pe site și să verifici cu ajutorul filtrelor care este cea mai potrivită ramă pentru tine. Suntem siguri că vei găsi ceea ce iți dorești din primele momente de când vei intra pe avisia.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *