Știm cât este de important ca și casa să-ți oglindească stilul și personalitatea. Tocmai de aceea, credem că meriți ca și în baie, locul tău de liniște și relaxare, să te bucuri de obiecte sanitare estetice, moderne și deosebite, care să-ți reflecte dragostea pentru frumos și unicitatea.

Avem de toate, de la lavoare și baterii, la cabine de duș, căzi, toalete și sisteme de iluminat. Tot ce ai nevoie pentru baia visurilor tale.

Obiecte sanitare deosebite

Fie că preferi un lavoar în clasicul alb, noi îți oferim unicitate prin diverse forme inedite, sau cu modele elegante tip marmură, ori cu aplicații aurii sau negre.

 Dacă vrei să fii mai îndrăzneț, să ieși și mai mult din tipare, avem pentru tine lavoare în nuanțe de negru mat sau strălucitor, cu aplicații negre, albe sau aurii; sau chiar lavoare aurii, pentru ceva complet ieșit din comun.

Pentru cabinele de duș, avem atât modele clasice, combinații de negru cu alb, auriu, cât și modele tip marmură și sticlă pentru un plus de eleganță, sau modele mai deosebite, tip piatră, dacă vrei ca baia ta să capete un ușor aer exotic.

Cât despre căzi, avem tot felul de forme interesante, în mai multe dimensiuni, ca tu să o poți alege pe cea potrivită.

obiecte sanitare

Obiectele dorite, direct la tine acasă

Știi ce e și mai bine pe lângă multitudinea de modele inedite, la prețuri accesibile, pe care le găsești la noi?

Livrarea este complet gratuită pentru toate produsele!

Nu trebuie să-ți mai bați capul cu mersul prin magazine și transportarea obiectelor sanitare. Noi ți le aducem gratuit, direct la tine acasă, într-un termen de 1-15 zile.

Siguranță și încredere

Toate produsele noastre au o garanție de 24 de luni, iar noi îți stăm la dispoziție pentru orice nelămurire sau problemă, atât pe chat-ul de pe site-ul nostru, cât și la telefon.

Te poți răzgândi oricând

Nu-ți place ce ai comandat? Nicio problemă! Ai 14 zile drept de retur fără nicio justificare, găsești toată procedura pe site-ul nostru la rubrica „Politica de retur și livrare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *