Suntem siguri că de fiecare dată când ai vrut să cumperi bijuterii din argint sau din alte materiale prețioase le-ai evitat pe cele care erau descrise ca fiind decorate cu perle naturale sau sintetice. Iar adevărul este că le-ai evitat din simplul motiv că nu ai știut să le deosebești. Desigur, în aparență nu există o diferență foarte mare deoarece aspectul estetic este similar.

Cum faci diferența între perle naturale și perle sintetice?

Dar pentru a putea să faci diferența între perle naturale și sintetice există totuși o serie de aspecte la care poți să fii atentă, astfel încât să poți face deosebirea. Acest lucru este important de știut pentru a putea să cumperi întotdeauna bijuterii de calitate al cărui preț se justifică prin intermediul autenticității. Cu siguranță atunci când cumperi bijuterii din argint cu perle ai dori să știi că într-adevăr cumperi ceea ce trebuie și nu bile din plastic vopsite.

perle naturale

În primul rând, niște perle naturale sunt mai grele decât cele din plastic și au o consistență aparte. Apoi, temperatura. Perlele naturale fiind geme sunt reci în timp ce perlele false sunt mai calde. Trebuie reținut faptul că atunci când vine vorba despre perle naturale, acestea sunt făurite de mama natură, așadar, chiar dacă sunt de cea mai bună calitate, dacă privești cu atenție atunci vei putea observa mici valuri de sidef.

Perlele false sunt perfect rotunde, lucru imposibil de realizat în mod natural. Perlele naturale se apropie de forma rotundă iar cele mai scumpe dintre ele nici măcar nu se apropie de o formă perfectă. De asemenea, niște perle naturale au un luciu specific, sidefat care reflectă lumina pe când cele false nu fac asta. Uneori, pentru a putea realiza un colier cu perle naturale este nevoie și de luni de zile pentru a putea găsi perle asemănătoare dar și în aceste condiții potrivirea nu este perfectă. Într-un șirag de perle toate vor arăta la fel.

Iris Boutique te așteaptă cu o colecție impresionantă de bijuterii 

Dacă vrei să cumperi bijuterii cu perle naturale deosebite atunci vei putea găsi o colecție impresionantă la Iris Boutique. Specialiștii de la acest magazin online pun un accent deosebit pe calitatea și autenticitatea bijuteriilor pe care le comercializează. Bijuteriile cu perle sunt întotdeauna o alegere inspirată pentru a conferi delicatețe, unicitate și rafinament ținutelor pe care le porți și vor rămâne în tendințe pentru foarte mult timp de acum înainte. Așadar, accesează chiar acum website-ul www.iris-boutique.ro pentru a descoperi cea mai frumoasă colecție de bijuterii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *