Fie noapte, fie zi, manichiura și pedichiura cu ojă semipermanentă se află în topul preferințelor când vine vorba de evenimente. Aspectul finisat lucios și rezistența sporită în timp determină foarte multe doamne și domnișoare să aleagă această variantă în locul celei clasice. Opțiunile privind oja semipermanentă folosită de zi cu zi se schimbă în momentul în care se ivește un eveniment mai important. O manichiură mai deosebită este pusă în valoare de o combinație de culori și imprimeuri preferențiale, asortate cu ținuta de ocazie.  Specificul potrivit pentru evenimente este generat de fiecare situație în parte și necesită o abordare delicată pentru a reda finețea și impresia unicată. Indiferent de tema abordată, nuanțele de ojă semipermanentă reușesc să redea un aspect delicat atunci când sunt mixate culorile potrivite, ce pot fi purtate cu ușurință în mai multe împrejurări.

Alt advertorial: 3 reguli esențiale pentru a cumpăra încălțăminte damă

ojă semipermanentă

Ojă semipermanentă combinată în nuanțe vesele

Un model sofisticat în culori vesele și îndraznețe constituie un deliciu alături de o ținută opozantă. Nuanțe pastelate combinate cu elemente de nail art sau imprimeuri pompoase transformă manichiura într-o adevărată operă de artă.  Nuanțele curcubeu amplifică delicatețea unor unghiuțe de mărime medie, potrivite pentru orice tip de eveniment. Unghiuțele pictate  în nuante precum turcoaz, roz, galben sau verde cu orice tip de model pe fundal sunt în trend pentru orice tip de eveniment, iar aplicațiile cu strasuri sau sclipici sunt potrivite doar pentru evenimente tip cocktail sau pentru seri spectaculoase.

Efectul de nail art

Pentru efectul de nail art specific evenimentelor se folosește ojă semipermanentă de calitate și o serie de accesorii pentru pictură sau aplicații. Fiind o îndeletnicire ce necesită talent și atenție deosebită la detalii, acest tip de manichiură se poate realiza doar în saloane de specialitate, dotate cu întreg instrumentarul necesar pentru realizarea exemplară a tuturor modelelor selecținate. Pe site-ul  eddabeauty.ro pot fi accesate cele mai bune oferte pentru ojă și nail art pentru a obține combinațiile dorite.

Următorul articol: Gresie sau parchet – Cum alegi pardoseala perfectă în camere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *