Nu ai nevoie de un designer de interioare sau să investești în cele mai scumpe obiecte sanitare doar pentru a te asigura că amenajarea este de lux. Trebuie doar să stăpânești câteva secrete. O baie poate arăta minunat fără un efort mare dar și doar dacă ai un buget destul de bine calculat.

Mici trucuri care te ajută să obții un design de lux în baie

Cea mai simplă metodă prin care poți să te asiguri că baia ta arată minunat este prin a schimba modul in care este iluminata baia. O încăpere iluminată generos poate lăsa senzația unui spațiu mai mare dar și să pună în evidență calitățile design-ului. Mobilierul dar și tipurile de obiecte sanitare pe care le alegi trebuie să fie în armonie deplină ce restul design-ului. Alege culori neutre atât pentru mobilier cât și pentru obiecte sanitare pentru a putea obține acel decor specific hotelurilor de 5 stele. Totuși, nu este neapărat necesar să folosești obiecte sanitare albe deoarece vei putea găsi pe piață modele de lux care pot să fie încorporate cu ușurință chiar și într-un design minimalist.

obiecte sanitare

Nu uita să folosești cât mai multe elemente care amintesc de natură. Anul acesta, un design în care sunt încorporate ghivece cu plante, intens colorate pot să înveselească atmosfera și să te ajute să te relaxezi. De asemenea, dacă dorești să creezi un design nonconformist poți să reinventezi piesele de mobilier prin a le vopsi în alte culori pentru a putea obține acel look rafinat pe care îl cauți.

Achiziționează obiecte sanitare perfecte pentru baie de la Pro Era

În ceea ce privește tipurile de obiecte sanitare potrivite pentru o baie de lux, vei putea găsi o colecție impresionantă în magazinul online www.pro-era.ro. Modelele atent selectate și de calitate îți oferă garanția unei investiții inteligente pe termen lung.

La final, nu uita să adaugi și elemente care să reflecte preferințele personale și astfel vei putea obține un decor în care să îți facă o plăcere deosebită să îți petreci timpul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *