Micasa este magazinul care vine în ajutorul tău cu prețuri extrem de bune, cu o calitate superioară și o mare diversitate în domeniul produselor pentru amenajări interioare, cum ar fi: parchet, uși de interior cât și exterior, mochetă, tapet, piatra naturală, finisaje decorative și multe altele. Micasa, este un magazin cu sediul în Galați, pe strada Brăilei. Programul magazinului este de luni până sâmbătă de la 10-18, respectiv 10-14.  Bineînțeles, avem un showroom și în Brăila, pe Bdul Dorobanților, nr.2-2 bis (Blocul Braicar). Programul este de luni până vineri: 10-18, sâmbata 10-13.

Viziunea noastră, a celor de la Micasa, este să vă putem oferi un nou stil de viață, caracterizitat de calitate, prețuri accesibile, inovație, eficiență, profesionalism, durabilitate și stil. Astfel, la Micasa găsiți o gamă largă de produse pentru a vă înfrumuseța propriul cămin, în diferite stiluri, pentru gusturi diferite și pentru a satisface cele mai pretențioase cerințe.

Alt articol de blog : Uși de interior – scapă din labirintul ușilor de interior

Micasa

Seriozitatea, eficacitatea și profesionalismul sunt aspecte definitorii pentru Micasa

Echipa noastră Micasa are ca și scop principal eficacitatea, profesionalismul și seriozitatea, dar mai ales îmbunătățirea constantă a produselor ce le aducem pe piață lunar, ba chiar săptămânal. Ne dorim ca prețurile să fie accesibile, pentru a putea fi achiziționate de către orice doritor.

În prezent, numărul produselor de pe site-ul nostru este în continuă creștere. Actualizăm săptămânal produsele, pentru a fi în ton cu ulimile tendințe apărute pe piață, actualiăm totodată și prețurile, oferind la ceva timp o mică reducere. Suntem în colaborare cu parteneri internaționali, oferind produsele de care suntem convinși că vor fi în ajutorul dumneavoastră pentru o perioadă îndelungată de timp. Colaborăm cu firme de curierat serioase, care își fac treaba, firme asumate și la timp la voi acasă. Abia așteptăm să putem colabora împreună cu dumneavoastră, așa că intrați pe www.micasa.ro!

Următorul articol de blog : Ghete uşoare pe care să le porţi în această toamnă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *