Cele mai aromate măsline verzi se găsesc în zona Spaniei. Originea măslinelor este mediteraneană și astfel majoritatea soiurilor provin din Spania, Italia, Grecia și Franța. Spania este cel mai mare producător și exportator de măsline din lume. Măslinele sunt fructe bogate în antioxidanți și vitamine. Ele adug o mulține de benficii sănătății și pot fi consumate în formă conservată. Cele mai gustoase măsline verzi conservate se află pe mardeolivos.ro. Originea lor este din regiunile Spaniei, deci calitatea este de 100%.

Europa are aproximativ 700 de soiuri de măsline și fiecare este unic în felul său. Măslinele de masă sunt unul dintre rarele produse care combină cele patru gusturi de bază (dulce, sărat, amar și acru). Acestea pot fi utilizate în diverse rețete culinare sau pot fi consumate ca aperitiv. Unele persoane consumă măslinele ca gustare între mese, datorită minunatelor arome ale acestora.

Procesul de conservare al măslinelor de pe mardeolivos.ro este realizat cu foarte mare atenție, astfel încât aroma măslinelor să rămână neschimbată în borcane după conservare. Măslinele de la Mardeolivos sunt conservate în saramură și ulei de măsline extra virgin.

măsline

Cel mai aromate măsline verzi sunt pe mardeolivos.ro

Măslinele de la Mardeolivos sunt de trei tipuri: Chupadeos, care se traduce ca te lingi pe degete, Mojo Picon, care se recomandă să fie servite ca aperitiv sau gustare și măslinele Ocales, care au o textură netedă datorită unui randament mai mare în grăsimi decât alte soiuri și sunt păstrate doar în saramură.

Profită acum de promoțiile de pe mardeolivos.ro și cumpără Ulei extra virgin + Măsline Ocales la preț redus. Măslinele de la mardeolivos.ro trec printr-un proces complex, ce implică și o fază de îndulcire și zdrobire în care intervin doar schimbări succesive de apă până când măslinele își pierd amărăciunea caracteristică și astfel ating un pH optim. Acest proces durează aproximativ 10/12 zile, după care acestea sunt ambalate și condimentate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *