În zilele noastre, mulți oameni aleg să cumpere mașini rulate în rate. Această opțiune este atractivă pentru cei care nu își permit să cumpere o mașină nouă, dar doresc să dețină un vehicul fiabil și modern. Cumpărarea unei mașini rulate în rate poate fi avantajoasă pentru cei care doresc să-și gestioneze mai bine bugetul și să nu investească o sumă mare de bani într-un moment dat.

Înainte de a decide să cumpărați o mașină rulată în rate, trebuie să evaluați mai mulți factori. Primul factor important este suma pe care sunteți dispus să o plătiți în fiecare lună pentru mașină. Trebuie să alegeți o rată lunară care să se încadreze în bugetul dvs. și să vă permiteți să plătiți în mod regulat. Este important să vă asigurați că aveți un plan financiar clar înainte de a semna un contract de finanțare pentru mașină.

Chiar dacă este second-hand, mașina pe care ți-o dorești poate fi ca și nouă, un model scos pe piață cu puțin timp în urmă, dar din cauza ca a fost rulată are deja un preț mai mic. În plus, ai posibilitatea de a alege motorizări pe care nu le mai găsești la mașinile noi.

Mașini rulate în rate

Mașini rulate în rate – AutoDan

Un alt avantaj este faptul că mașinile rulate se devalorizează mai greu decât cele noi. O mașină nouă își pierde din valoare imediat după primii kilometri rulați și continua să îi scadă valoarea în primii trei ani. Prețul unei auto rulate se stabilizează și rămâne constant pe o perioadă mai mare de timp.

Nu mai sta pe gânduri și intră chiar acum pe auto-dan.ro unde vei putea găsi cele mai sigure mașini rulate. Reputația și experiența dobândită reprezintă garanția cumpărătorului. Fiecare mașină pe care o avem este foarte bine pusă la punct și vei beneficia de un raport calitate-preț excelent. Nu ne jucăm cu astfel de lucruri. Dorințele și nevoiele pe care tu le ai sunt pe primul loc în viziunea noastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *