Dacă ești în căutare de mașini rulate second hand, ai ocazia să iei una bună de la Auto-dan.ro. Este un parc auto cu experineță de 20 de ani în domeniul vânzărilor auto. Mașinile de la Auto-dan sunt în stare bună de funcționare, au culorile aproape intacte și nu prezinte defecte grave sau periculoase.

Automobilele second hand de la Auto-dan sunt cele mai bune din țară. Poți vizita parcul auto din Zalău sau poți să îți alegi mașina online, de pe site-ul Auto-dan.ro. Pentru că echipa Auto-dan ține la tine, a creat posibilitatea de a achita în rate mașina din parcul lor auto, care te încântă. Ratele sunt fixe și fără dobândă. Orice preferințe ai avea pentru mașina pe care vrei să o coduci în viitorul apropiat, în colecția de mașini rulate second hand de la Auto-dan sigur vei găsi mașina potrivită.

O listă foarte variată de mărci precum Nissan, Ford, Opel, Volvo, Seat, Dacia, te așteaptă pe Auto-dan.ro. Orice testare a mașinii este acceptată, pentru ca tu să te asiguri de calitatea produselor de la Auto-dan. Serviciile echipei Auto-dan îți oferă revizie de ulei și filtre gratuit. Pe lângă asta, ai transport gratuit oriunde în țară la orice mașină dorești din parcul lor auto.

mașini rulate

Gamă variată de modele de mașini rulate – Auto-dan

Vrei o mașină rulată și bună de la Dacia? Ai Dacia Duster din anul 2010 în perfectă stare de funcționare, de culoare Mokabrown, tracțiune Front-Wheel Drive, Euro 5, Diesel. Mașina această este perfectă pentru drum lung și pentru călătoriile în familie. Culoarea este intactă și lucioasă – nu prezintă defecte. Dacă vrei un model impunător și robust, acesta este ideal. Bucură-te de confortul ei și apelează acum la Auto-dan pentru a discuta informații mai detaliate.

În cazul în care ești indecis cu privire la ce model de mașină îți dorești sau nu știi de care ai avea nevoie cu adevărat, poți beneficia de suportul echipei Auto-dan, care te va ajuta să găsești modelul potrivit pentru tine din gama lor de mașini rulate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *