Un concept care a prins destul de mult teren pe piața auto din România este să se cumpere mașini aduse la comandă din străinătate. Cu toate că acest demers este unul încurajat acest lucru nu înseamnă că este lipsit de riscuri. Cum poți să fii sigur că informațiile conținute într-un anunț sunt adevărate? Sau că nu îți vei petrece timpul în service mai mult decât să te bucuri de mașina ta? Aceste întrebări sunt perfect justificate și dacă ești bine documentat din timp vei putea evita majoritatea riscurilor asociate.

Ce riscuri pot ascunde niște mașini aduse la comandă?

Importul de mașini este asociat cu un anumit tip de risc. Indiferent dacă alegi să cumperi o mașină din Germania, Franța sau orice altă țară, cel mai important aspect este să ai acces la istoricul autovehiculului pentru a te convinge că nu a avut daune majore și kilometrajul de pe bord este cel real. Exact în același mod în care ai proceda atunci când cumperi auto rulate din România trebuie să procedezi și atunci când cumperi mașini aduse la comandă. Este nevoie de o verificare atentă pentru a te asigura că toate informațiile prezentate în anunț sunt de bună credință.

mașini aduse la comandă

Colaborează cu Auto Dan pentru cea mai bună experiență de achiziție

Cea mai bună soluție pentru a te putea bucura de mașini aduse la comandă aflate într-o stare tehnică bună sau chiar foarte bună este să intri pe website-ul www.auto-dan.ro. Aici vei putea găsi foarte multe modele deosebite gata sa te servească pentru mulți ani. Modelele sunt atent verificate de specialiști în domeniu și te vei putea asigura că o vei putea înmatricula, un aspect foarte important de îndeplinit pentru a putea să rulezi pe autostradă. Colaborând cu specialiști în domeniu tot ce îți mai rămâne de făcut este să te bucuri de mașina ta nouă dar și să te asiguri că ai asupra ta toate documentele necesar pentru a circula legal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *