În primul rând o mașină second hand oferă cele mai multe avantaje mai ales atunci când ai un buget limitat. Achiziționarea unei mașini la mâna a doua, de multe ori este mai preferată deoarece oferă foarte multe avantaje. Însă, diferențele sunt uriașe între cele second hand și cele noi.

Mașină second hand versus mașină nouă

O mașină nouă vine cu o serie de avantaje precum garanție, fiabilitate, lipsa problemelor cauzate de uzură și defecte tehnice. Practic atunci când te urci într-o mașină nouă poți pleca la drum fără nici o grijă. Pe de altă parte, mașinile la mâna a doua trebuie să fie atent verificată pentru a te asigura că te poate servi eficient pentru o vreme destul de îndelungată și că nu o ții mai mult în service decât să te bucuri de ea. Însăm nici cele noi nu sunt întotdeauna o investiție foarte bună deoarece se devalorizează rapid, prețurile de achiziție sunt mari și trebuie neapărat să mergi la reprezentanță pentru a le întreține corespunzător.

mașină second hand

În schimb, o mașină second hand oferă avantajul de a putea merge la orice service auto fără să te gândești că ai putea pierde garanția dacă sunt schimbate piesele. De asemenea, poți cumpăra la mâna a doua chiar și piese de schimb dacă te pricepi.

Ce merită să alegi?

Fiecare tip de mașină, indiferent dacă este nouă sau second hand vine cu o serie de avantaje și dezavantaje pe care este bine să le cântărești cu atenție încă din momentul în care ai hotărât să îți cumperi. Dar, la final, când se trage linie, cea mai mare diferență dintre una second hand și una nouă sunt banii. O mașină nouă poți să o cumperi numai dacă știi că bugetul tău suportă o astfel de cheltuială.

Pe website-ul www.auto-dan.ro vei putea găsi o mașină second hand la cele mai bune prețuri și de calitate, astfel încât să te poți bucura de toate avantajele pe care ți le oferă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *