Anual numărul mașinilor second hand crește tot mai mult și, totodată, și cerințele acestora pe piața. Dacă optezi pentru o mașină rulată, află care sunt aspectele pe care trebuie să le ai în vedere când faci o astfel de investiție.

Cu toate că o mașină nouă oferă un anumit confort și o satisfacție surprinzătoare când ești primul șofer care o conduce, mulți dintre noi optăm pentru o mașină rulată deoarece oferă un avantaj financiar foarte mare. Cu putină răbdare și informare vei putea găsi același confort și într-o mașină folosită.

Un risc major la care se supun șoferii atunci când caută o mașină rulată este să pună preț doar pe aspect, fără să știe partea mecanică și trecutul mașinii. Chiar mai mult, ar putea să apară surprize neplăcute după achizitojarea ei, cum ar fi disconfort la volan sau performanță neașteptat de dezamăgitoare, acesta este motivul pentru care este important ca o mașină rulată să fie testată înainte de achiziționare.

Mașină rulată

Cum să ai siguranța la o mașină rulată că a fost întreținută adecvat?

Dezavantajul când cumperi o mașină rulată este că nu poți dispune de ofertele și servicii de la producător oferite atunci când achiziționezi o mașină nouă din reprezentanța lor auto, ceea ce este un plus considerabil pentru șoferi în cazul în care este nevoie de reparații service în primii ani de la cumpărarea mașinii. Cu toate acestea, starea service la o mașină utilizată poate fi verificată prin istoricul service al acesteia, care este foarte important pentru că de acolo vei afla ce defecțiuni a avut sau dacă fostul proprietar a întreținut-o, așadar acesta ar fi un pas foarte important de făcut înaintea cumpărării unei mașini.

Dacă îți dorești să achiziționezi o mașină rulată, însă nu vrei să întâmpini problemele menționate mai sus, te informăm că mașinile oferite de Auto-Dan.ro sunt verificate și evaluate corect înainte de oferirea acestora spre vânzare, așadar poți apela la noi cu încredere deplină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *