Webteam

Dacă tu și echipa ta lucrați remote (de acasă), nu lăsați garda jos. Foarte mulți oameni lucrează în această perioadă de acasă, ceea ce ar putea duce la o activitate mult mai intensă pe online, deci, la rezultate pentru tine și echipa ta.

Iată la ce trebuie să acorzi atenție maximă atunci când lucrezi remote:

  • Site-ul/blogul/magazinul online sau orice ai avea, trebuie să funcționeze perfect. Și când spunem “perfect”, ne referim la adevăratul sens al cuvântului. Viteză crescută de răspuns, siguranță, securitate, site optimizat pentru toate dispozitivele, performanță crescută și randament continuu.
  • Site-ul trebuie să fie atractiv vizual. Clienții sunt atrași de un site bine organizat și structurat. Consultă specialiștii de la webteam pentru a-ți îmbunătăți plaforma online sau chiar de a-i da un refresh.
  • Învață câteva noțiuni de marketing online. Vei descoperi informații importante pentru creșterea rezultatelor și îți vei forma o imagine de ansamblu asupra clienților pe care îi dorești pe site-ul tău. Specialiștii de la webteam te vor învăța pas cu pas care sunt criteriile pentru un public cât mai generos și variat.
  • Învață să lucrezi pe propriul site. Nu este o glumă. Învață să faci actualizări, să postezi un produs sau un articol, să faci descrieri care conțină cuvinte cheie, să adaugi poze, să le modifici și așa mai departe. Cu cât știi să faci mai multe lucruri, cu atât vei înțelege mai bine modul de funcționare al site-ului/blogului/magazinului.
  • Cere sfatul specialiștilor atunci când ai nevoie de un “boost” în ceea ce privește performanțele site-ului tău.
  • Comunică în permanență cu echipa și aveți grijă ca tot ce puneți pe site/blog/magazin să fie corect din toate punctele de vedere, astfel încât acesta să fie găsit cu ușurință în motoarele de căutare.

Investește într-un server VPS de la webteam și beneficiezi de asistență gratuită la transferarea site-ului tău, de la vechiul host la webteam și asistență gratuită în caz de probleme de ordin operational. Ba mai mult, beneficiezi de asistență 24 de ore, 7 zile pe săptămână pentru că webteam reprezintă un serviciu complet care este pus în permanență în slujba ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *