Dacă ești în căutare de fose septice de calitate și la preț bun, atunci trebuie neapărat să vezi produsele din colecția Ecowalburg. Cele mai rezistente și ușor de montat fose septice sunt cele de pe site-ul ecowalburg.ro.

Majoritatea oamenilor se tem de mirosul foselor septice. O fosă septică nu are miros, fiind subterană. Ecowalburg asigură montaj la unele fose din gama lor, într-o singură zi. Dacă alegi să utilizezi fose septice, trebuie să știi că alegi ecologizarea. Modul în care fosele septice se ocupă de apele menajere este un proces 100% ecologic.

Pentru baia ta, bucătărie și rezidurile mașinei de spălat, ai cu siguranță nevoie de una din fosele septice de la ecowalburg.ro. Fosa Ecowalburg este tricamerală, fiecare dintre cele trei având un rol esențial pentru o funcționare cât mai ecologică. Pentru ca tu să fii liniștit, Ecowalburg îți oferă și garanție de 30 de ani la produsele lor din gama fose septice.

Alt advertorial SEO : Cum să îngrijești fosa septică ecologică

fose septice

Cum funcționează camerele de fose septice

O fosă septică de la Ecowalburg are 3 camere. Fiecare dintre aceastea are o anumită întrebuințare. Prima cameră este denumită și camera depozitării. În ea se stochează materia organică, descompusă de unde se și vidanjează. A doua cameră este denumită și camera presedimentării. La nivelul acestei camere se precipită materii anorganice, pre-anaerobe și fermentează și ucide agenții patogeni sau virușii. Camera trei este denumită și camera sedimentării, iar la nivelul ei se continuă precipitarea și fermentarea materiilor organice și se descompune în amoniac, metan și nu numai. Majoritatea agenților patogeni sunt uciși în interiorul acestei camere.

Fosele septice Ecowalburg nu au miros și sunt confecționate din polietilenă, având rezistență garantată și fexibilitate. Utilizarea fosei septice aduce beneficii și vegetației și faunei sălbatice. Fosele septice sunt o opțiune mai ușor de instalat decât un sistem de canalizare. Costurile sistemului de fosă septică este mai redus decât cel al unui sistem complet de canalizare.

Beneficiile utilizării foselor septice sunt nenumărate, acum tu trebuie doar să faci comandă pe ecowalburg.ro.

Următorul articol de blog : Seturi de brățări pentru orice ocazie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *