edda beauty

Brandul EDDA Beauty rupe stereotipurile prețului inaccesibil pentru produse de calitate, care se regăsesc pe piață din ce în ce mai des. Fondat în 2018, acest brand provine din Marea Britanie, iar fiecare produs pus la vânzare este testat cu rigurozitate și în mod obiectiv de propriile tehniciene profesioniste, asigurând calitatea.

EDDA Beauty și gama POWER

Noua gamă Power vine în întâmpinarea clientelor cu produse de calitate superioară, care vor ajuta tehnicienele prin reducerea timpului de lucru. 

Gama de produse Power cuprinde elemente precum: oje semipermanente, șabloane, baze și top-uri, geluri, pile, uleiuri de cuticule, pensule pentru geluri, pigmenți și multe alte produse potrivite pentru orice tip de cliente și de modele dorite!

Alt articol de citit: Produse De Calitate La Preț Mic, Specialitatea EDDA

Ojele semipermante Power vin în culori vii, numai bune pentru sezonul estival și pentru a pleca în vacanța mult dorită. Printre nuanțe se regăsesc nume precum: Flamingo (EC19), Turqoise (EC24), Jade (EC25), Cherry Dust (EC31), Fairy Blue (EC32), Hot Love (EC03) și o mulțime de alte opțiuni perfecte pentru tine! Poți găsi chiar și oje cu aspect metalic, așa cum sunt Champagne (EC28) și Silver Dust (EC29).

Toate ojele semipermanente din gama Power prezintă câte o pensulă creată special pentru ele, iar manichiura realizată cu aceste produse rezistă până la 3-4 săptămâni.

Din aceeași gamă provin o multitudine de geluri de construcție și de camuflaj (cover), în diverse culori, unele prezentând și detalii precum particule de sidef sau sclipici, foarte fine.

Puteți găsi în aceeași colecție și pile, ideale atât pentru pregătirea unghiei, cât și pentru finisarea lor ulterioară, având două fețe cu granulație diferită. Poți achiziționa o singură pilă sau poți opta pentru un set de 10, 15 sau 25 de bucăți, în funcție de ce fel de pile dorești din punct de vedere al granulației. După finisarea unghiei este nevoie să îndepărtezi praful ce s-a produs, iar pămătuful din gama Power este perfect pentru acest „job”! 

Intră acum pe eddabeauty.ro și bucură-te de livrare gratuită comandând produse din gama Power în valoare de cel puțin 350 LEI! Calitatea face diferența!

Următorul articol de citit: Ce presupune viața într-un cămin de bătrâni Seniore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *