Azil Batrani

Ne-au fost alături din primele clipe ale vieții noastre și ne-au ajutat să creștem, ne-au educat și ne-au sfătuit de fiecare dată când am avut nevoie. Au râs și au plâns alături de noi, dar, mai mult decât orice, au făcut tot posibilul ca startul nostru în viață să fie cât mai bun. Ei sunt părinții și bunicii noștri. Acum, când puterile lor sunt mai slabe, este momentul să le purtăm aceeași grijă necondiționată. Dacă timpul nu vă permite sau pur și simplu doriți să le asigurați acestora o îngrijire de specialitate, puteți alege un cămin de bătrâni dintre cele două locații Seniore.

Un cămin de bătrâni cu servicii de calitate

Am gândit cele două locații Seniore pe ce niște locuințe primitoare, cu 12 camere a câte 2, 3, 4 sau 5 locuri și 9 băi. Paturile sunt medicale, pentru că știm cât de importantă este sănătatea bunicilor, iar mobilierul este modern. La exterior, dispunem de o grădină mare și de o terasă cu mese, scaune și balansoare, locul perfect pentru relaxare, dar și pentru activitățile recreative pe care le organizăm, astfel încât rezidenții noștri să aibă posibilitatea de a se menține activi.

Alt advertorial: Îngrijire Bătrâni Cu Empatie Și Respect – Avantaje

Am creat un cămin de bătrâni în care toate serviciile sunt asigurate de către specialiști. Meniul este stabilit împreună cu un nutriționist, în funcție de starea de sănătate a fiecărui vârstnic, și gătit în bucătăria proprie. Se vor servi 3 mese principale pe zi și gustări. Îngrijirea medicală este, de asemenea, un alt aspect important pentru noi, motiv pentru care colaborăm cu personal calificat, cu medici de diferite specializări, oferind permanent asistență rezidenților. Desigur, serviciile de îngrijire personală nu lipsesc din pachetul nostru, acestea fiins completate de cele de curățeniei și igienizare a camerelor.

Ceea ce ne motivează pe noi la Seniore este dorința de a le oferi rezidenților noștri un cămin, o a doua casă, nu un azil rece și neprimitor. Ne dorim, la fel ca dumneavoastră, să le asigurăm o bătrânețe frumoasă, fără griji și probleme celor care ne-au luminat copilăria și tinerețea.

Următorul articol: Repatrieri decedați Franța – Alege o firmă de încredere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *