Piața de auto rulate din România este în continuă dezvoltare iar mașinile puse în vânzare se înmulțesc pe zi ce trece tot mai mult. În prezent, cele mai căutate sunt platformele de anunțuri online unde cumpărătorii pot să se informeze mult mai ușor asupra ofertelor existente. Dar realitatea este că pe foarte multe platforme informația nu este verificată și sunt postate anunțuri care nu numai că sunt atent cosmetizate ci și ascund în spate auto rulate cu defecțiuni majore care nu pot să fie depistate decât în urma unei revizii efectuate la un service.

Aspecte la care trebuie să fii atent când citești anunțuri de vânzări

Poți să determini destul de ușor dacă anunțul pe care l-ai găsit pe o platformă de auto rulate merită atenția ta prin a studia atent fotografiile postate. Pozele trebuie să fie cât mai atent detaliate și realizate din mai multe unghiuri, trebuie să fie luminoase și că în cadru mașina este personajul principal. Dacă anunțul conține doar o fotografie care este puțin neclară, sau este fotografiată mașina din unghiuri din care nu poți să îți dai seama dacă este lovită sau zgâriată, atunci, cu siguranță nu merită să suni.

auto rulate

Anunțurile trebuie să fie cât mai bine detaliate și să se prezinte eventualele probleme pe care le are, să conțină fotografii cât mai multe din mai multe unghiuri și vânzătorul să îți permită să verifici istoricul mașinii furnizând seria de sașiu. Oricât de bună ți s-ar părea oferta este nevoie să acorzi maximă atenție la toate detaliile pentru a nu risca să plătești la final pentru ea mai mult decât ar trebui.

Auto rulate achiziționate în cele mai bune condiții pe platforma de la Auto Dan

Dacă vrei să cumperi auto rulate de pe o platformă unde vei putea găsi anunțuri detaliate și în condiții optime atunci vei putea găsi pe website-ul www.auto-dan.ro exact ceea ce cauți. De asemenea, aici vei putea accesa și o finanțare pentru achiziția de mașini second hand, astfel încât să poți conduce modelul la care ai visat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *