De multe ori, atunci când ai în vedere să achiziționezi auto rulate un preț mai mic poate să ți se pară o afacere bună. Dar dacă o duci la service poți primi vestea proastă că a fost lovită și defectele ascunse vederii foarte bine. Pe piața second hand astfel de situații sunt foarte des întâlnite și nu toți vânzătorii sunt de bună credință. Dar cum poți să îți dai seama dacă acestea au fost lovite sau nu?

Cum știi dacă modelul dorit de auto rulate a fost lovit?

Desigur, dacă este vorba despre lovituri minore care nu afectează performanțele mașinii și pot să fie reparate la un cost destul de mic, atunci se poate lua în calcul achiziționarea acesteia. Dar există acele situații în care mașina a fost implicată într-un accident iar avariile sunt destul de semnificative și au fost ascunse cu destul de multă măiestrie. Atunci când cumperi auto rulate, este recomandat să nu accepți imediat să bați palma cu vânzătorul.

auto rulate

Efectuează un test drive și niște verificări la un service autorizat. Un prim semn care indică faptul că mașina are defecte ascunse este lipsa acordului vânzătorului să duceți mașina la un service ales de tine. Dacă vânzătorul îți va spune că nu este necesar și că trebuie să ai încredere deplină deoarece nu vei putea găsi o ofertă mai bună nu trebuie să te lași convins prea ușor. De asemenea, îți recomandăm să inspectezi cu atenție interiorul și exteriorul pentru a depista dacă vizual prezintă sau nu defecte.

Colaborează cu Auto Dan pentru a cumpăra mașini bune

Dacă dorești să te bucuri de cea mai bună experiență de achiziționare auto rulate și să eviți negocierile cu vânzătorii privați, atunci își recomandăm să intri pe website-ul www.auto-dan.ro. Aici vei putea descoperi numeroase modele de autovehicule în stare bună, atent verificate și cu un istoric care poate fi accesat oricând pentru a te convinge de starea reală pe care o are.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *