Foarte mulți români își doresc o mașină nouă, dar sunt descurajați de prețurile deloc mici, și de aceea, dealerii auto vin în ajutor cu varianta de auto în rate fără avans, pentru că în cazul în care optezi pentru rate la bancă, ajungi să plătești dobânzi foarte mari pe termen lung.

Sunt persoane care nu se califică pentru credite de la bănci din cauza istoricului slab de creditare, și atunci încearcă să găsească alte tipuri de finanțări mai facile. În acord cu aceste doleanțe de pe piață, unii dealeri auto au început să vină în întâmpinarea lor cu produse ușor de accesat. Unii dealeri chiar au plusat ofertele, venind cu mașini noi sau second hand în rate fără avans și fără dobândă.

Auto în rate fără avans

Auto în rate fără avans – ajutor de la dealeri

În condițiile pieței actuale, să ai posibilitatea aceasta, mi se pare deosebit de avantajos, mai ales dacă ai istoric negativ și ești înscris în Biroul de Credit. Există, firește, și pentru aceste programe unele condiții cum ar fi gradul tău de îndatorare care trebuie să nu fie foarte mare, pentru că până la urmă, chiar dacă nu este bancă, și aceste firme încearcă să se asigure că vei rambursa sumele datorate în bune condiții.

Pentru verificarea gradului de îndatorare și identificarea veniturilor ți se solicită acordul de verificare la ANAF. Din fericire, astăzi, aceste verificări se pot face online fără să fii nevoit să te mai deplasezi.

Cele mai multe dintre oferte au un avans mic comparativ cu instituțiile financiare, făcând achiziția mai ușoară.

Dacă ești hotărât să-ți cumperi propria mașină, ori vrei să o schimbi pe cea veche, dar nu faci față nivelului de eligibilitate impus de bănci, poți alege astfel de oferte auto în rate fără bancă, fără avans, fără Birou de Credit, din parcul auto Auto Dan SRL.

Gama noastră de mașini este variată, cu modele noi, verificate și cu revizia la zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *