Achiziția unui autoturism nu este la îndemâna oricui. De aceea există un număr mare de dealeri de mașini care vine în ajutorul celor care nu-și permit investiția. Aceștia comercializează auto în rate care corespund necesităților tuturor.

Auto Dan – auto în rate

Auto Dan SRL asigură clienților o gamă variată de mașini second hand importate din Europa, cu prețuri bune și în stare de funcționare optimă.

Sistemul de plată pus la dispoziție este flexibil și poate fi adaptat după necesitățile clientului. Dacă îți dorești o mașină care îți place foarte mult și nu ai posibilități să o achiți cu cash, poți apela cu încredere la sistemul de rate. Parcul nostru auto are parteneriate de finanțare cu cele mai bune instituții din domeniul, fiind flexibile la nevoile clientului, iar finanțarea se obține într-un timp scurt.

Auto în rate

Metodele de plată sunt diverse, iar acestui avantaj i se adaugă și echipa de consilieri bine instruiți care intervin pentru facilitarea demersurilor financiare. Sunt la dispoziția clienților cu recomandări și informații care ajută la luarea celei mai bune decizii pentru achiziționarea unui autoturism în rate.

Ce îți rămâne de făcut este să te decizi asupra modelului dorit, să ții cont de nevoile pe care le ai. În funcție de aceste criterii vei achiziționa o mașină cu un consum mai mic dacă o vei folosi pentru drumuri lungi, va fi un autoturism sau SUV în funcție de cât de numeroasă este familia ta, sau poate criteriile după care te ghidezi sunt altele.

Specialiștii noștri te vor ajuta în a face alegerea potrivită și-ți vor propune numeroase variante, astfel încât să iei decizia corectă și să fii mulțumit, astfel putem conta pe recomandarea ta și reîntoarcerea în parcul nostru auto.

Dacă te-am convins, așteptăm cu nerăbdare vizita ta și ne dorim să achiziționezi de la noi mașina visurilor tale.     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *